Entitní SEO na SEO restart + vstupenka na konferenci zdarma

16. června 2014 pořádá Medio už druhý ročník čistou SEO konferenci s názvem SEO restart. Můžete těšit i na moji přednášku. Povídat budu o tom, co je entitní SEO a jak se dostat do Google Knowledge Graphu a stát se entitním králem. Díky entitám může Google zobrazovat například následující výsledky vyhledávání:

Entitní SEO

Ukážu vám postup krok za krokem, abyste se mohli stát entitou už během oběda a potom byli čerství na dávku bulváru.

Martin Šimko na SEO restart

Vyhraj si svůj lístek (soutěž skončila)

Zní vám to dobře a říkáte si, že na SEO restartu prostě nemůžete chybět? Ještě než se prokliknete na web konference a koupíte si lístek, zastavte se.

Mám pro vás jeden zadarmo.

Stačí, když pod tento článek napíšete komentář, který bude obsahovat klíčové slovo „SEO“ a budete třetí v pořadí. S detaily se vám poté ozvu na e-mail, který uvedete u komentáře.

Nevyplatí se čekat až se objeví první dva komentáře, protože je moderuji a veřejně se zobrazí až jak je schválím. To nebude dříve, než přispěje i šťastlivec třetí v pořadí. Pokud mne chcete potěšit, můžete vymyslet text, kde popíšete, proč SEO ještě nezemřelo.

Tak šťastný lov!

Výherce

Výhercem je David Brenner. Gratuluji a děkuji nejen jemu za účast. Brzy Vás bude kontaktovat Medio s dalšími informacemi.

Prezentace z přednášky o entitním SEO

Ohlasy nejen na moji přednášku na SEO restart 2014

Přečtěte si pár recenzí SEO restartu, kde je zhodnocení všech přednášejících:

12 komentářů u „Entitní SEO na SEO restart + vstupenka na konferenci zdarma“

  1. Udělalo mi radost, že jsem hlasoval pro správnou SEO přednášku, která se dostala na SEOrestart. M.

  2. Loni mne SEO Restart nijak neomráčil, přínosný byl pro mne příspěvek Jakuba Ungra a zajímavá byla i povídání Honzy Tichého a Marka Prokopa. Letos ale vypadá program konference i díky vaší přednášce o poznání zajímavěji.

  3. To už mám asi pár hodin zpoždění 🙂
    Kažodpádně ti asi nepopíšu, proč SEO ještě nezemřelo, protože mi ta myšlenka, že by v dohledné době zemřít mělo, přijde celkem nesmyslná, to by se musel Google asi sakra snažit, tak nějak si to ani nedovedu představit 🙂

  4. SEO je mrtvé, ať žije SEO 2.0 😉 Já bych se spíše zeptal jaký máte názor na author rank, jak jej porovnávat (ať vím jak si na tom stojím oproti ostatním), zda jej lze legálně hacknout, zda opravdu pomáhá SEO, …?

  5. Samozřejmě jsem myslel přednášku Pavla Ungra (ne Jakuba).. 🙂

  6. Prosím o odeslání nějakého linku, kde je nejlepším způsobem popsáno, co vlastně entitní SEO znamená. Internet je toho plný, jen nevím, co z toho je pravda (SEO mágů se to jen hemží).

    Na blogu seznamu se mohu dočíst, že získali cenu ve vyhledávání entit v dokumentu, proto bych rád nad tímto termínem zpozornil.
    Předem děkuji za info

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.