Entitní SEO na SEO restart + vstupenka na konferenci zdarma

16. června 2014 pořádá Medio už druhý ročník čistou SEO konferenci s názvem SEO restart. Můžete těšit i na moji přednášku. Povídat budu o tom, co je entitní SEO a jak se dostat do Google Knowledge Graphu a stát se entitním králem. Díky entitám může Google zobrazovat například následující výsledky vyhledávání:

Entitní SEO

Ukážu vám postup krok za krokem, abyste se mohli stát entitou už během oběda a potom byli čerství na dávku bulváru.

Martin Šimko na SEO restart

Vyhraj si svůj lístek (soutěž skončila)

Zní vám to dobře a říkáte si, že na SEO restartu prostě nemůžete chybět? Ještě než se prokliknete na web konference a koupíte si lístek, zastavte se.

Mám pro vás jeden zadarmo.

Stačí, když pod tento článek napíšete komentář, který bude obsahovat klíčové slovo „SEO“ a budete třetí v pořadí. S detaily se vám poté ozvu na e-mail, který uvedete u komentáře.

Nevyplatí se čekat až se objeví první dva komentáře, protože je moderuji a veřejně se zobrazí až jak je schválím. To nebude dříve, než přispěje i šťastlivec třetí v pořadí. Pokud mne chcete potěšit, můžete vymyslet text, kde popíšete, proč SEO ještě nezemřelo.

Tak šťastný lov!

Výherce

Výhercem je David Brenner. Gratuluji a děkuji nejen jemu za účast. Brzy Vás bude kontaktovat Medio s dalšími informacemi.

Prezentace z přednášky o entitním SEO

Ohlasy nejen na moji přednášku na SEO restart 2014

Přečtěte si pár recenzí SEO restartu, kde je zhodnocení všech přednášejících: